Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA VILLA


Descriere

PensiuneaAqua Villa 4 stele este o locatie luxoasa si deosebita, nascuta din visul adoi frati care, pentru a-si aminti despre veselia copilariei si despreaventurile acelei varste, au construit in inima Deltei acest complexturistic.
Aqua Villa este formata din trei corpuri de cladire cu cate trei camerefiecare, doua la parter si una la mansarda. Pentru a intregi vacanta oaspetilorsai, complexul mai are in dotare un restaurant, piscina, si bar. Cladirile suntacoperite, in mod traditional, cu stuf, fapt care le confera un farmec aparte.Dotarile interioare sunt moderne, pentru a facilita petrecerea unui sejurrelaxant.
Aqua Villa ofera spre inchiriere 2 salupe cu capacitate de 5 si 8 locuri,precum si barci din lemn.
Dotarigenerale
- 3 vile cucate 3 camere fiecare
- restaurant
- bar
- piscina cu sezlonguri
Servicii:Fara plata: biciclete, undite. Cu plata: plimbari cu caii, inchiriere de salupesi barci, excursii in Delta, organizare cursuri sporturi extreme.
Facilitati:Piscina Restaurant

Petrece varain Delta Dunarii la Pensiunea Aqua Villa
15 Iunie - 20 Septembrie 2020 (5 zile - 4nopti)
Pachetulcuprinde:
-cazare 4nopti in camere duble
-3 mese pezi. Cafelele, apa plata si apa minerala consumate la masa, incluse.
-1 excursiede 3 ore cu salupa pe Lacurile Fortuna, Baclanesti, Mila 23 si imprejurimi saula Sulina cu iesire in Marea Neagra.
-1 excursiede 3 ore cu barca cu motor
-transferulTulcea -Aqua Villa si retur

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.