Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Inter Venus este un hotel de lux cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, situat convenabil in centrul statiunii Venus oferind astfel doritorilor locul ideal pentru petrecerea vacantelor, intalnirilor de afaceri sau organizarilor de evenimente in conditii de calitate si confort.
Camere:
Camera Dubla Standard 5* poate fi cu 1 pat matrimonial sau cu 2 paturi separate (twin) .
Beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor, cablu tv, internet, minibar, iar numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil cu varsta maxima de 14 ani.
Camera Dubla Standard 4* poate fi cu 1 pat matrimonial sau cu 2 paturi separate (twin) .
Beneficiaza de vedere laterala la mare, aer conditionat, telefon, televizor, cablu tv, internet, minibar, iar numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si un copil cu varsta maxima de 14 ani. Camerele de 4* sunt fara balcon pe etajele superioare (1,2,3,4,5) si cu balcon pe etajul 1.
Family room este format din doua camere interconectate dotate cu paturi matrimoniale; beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor, cablu tv, internet, minibar, iar numarul maxim de persoane admise este de 4 adulti.
Junior suite este un apartament format dintr-un living cu fotolii, un dormitor cu pat matrimonial si hol; beneficiaza de vedere frontala la mare, balcon, aer conditionat, telefon, televizor, cablu tv, internet, minibar. In acest tip de camera pot fi cazati maxim 2 adulti.
Restaurant:
Intr-o ambianta unica de relaxare , hotelul va pune la dispozitie doua restaurante: Restaurantul Inter si Restaurantul Inter Del Mar, cu doua saloane de lux, ce continua linia de arhitectura si design a hotelului, imbinand, totodata, cele mai rafinate specialitati culinare traditionale si internationale, preparate de bucatari experimentati, toate dublate de atentia si profesionalismul personalului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.