Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 20 hoteluri

Vama Veche, Romania

Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja Artelier Vama Veche se afla in Vama Veche la doar 100 de metri de cea mai apropiata plaja Are o terasa i un bar Aceasta pensiune de 3 stele pune la dispozitie camere cu aer conditionat baie pr . . .

Vama Veche, Romania

Hotel BazArt este situat in Complexul Bibi din Vama Veche pe aleea principala spre mare la aproximativ 50 de metri de plaja BibiNumele BazArt sugereaza Bazarul Artistilor din aceasta cauza camerele nu au numere ci numele unor cantareti si formatii re . . .

Vama Veche, Romania

CasaBaran este o unitate de cazare finalizata in anul 2017 situata la 5 minute deplajaUnitatea detine 10 spatii de cazare formate din camere duble dispuse peparter etaj Dispune de bucatarie de vara minibiblioteca loc de joaca sifoisorDotaricamere-

Vama Veche, Romania

CasaCoral este constructie noua 2017 care intruneste toate conditiile pt unconcediu placutLocatia se afla pe strMEminescu nr 19 intr-o zona foarte linistita primastrada la dreapta dupa singura treceare de pietoni la 5 minute de mers pana laplajaCasa . . .

Vama Veche, Romania

Innonconformista statiune Vama Veche acolo unde distractia este la ea acasaCasa Didina va asteapta in 9 camere duble si triple ce pot gazdui cel mult 22de persoane Ne aflam la doar 150m de plaja acolo unde atmosfera frumoasa devacanta se simte din pl . . .

Vama Veche, Romania

Pensiunea Casa Luca situata chiar la intrareain Vama Veche pe partea dreapta la 20 m de strada ce duce catre plaja si laaproximativ 150 m de plaja dispune de 119 locuri de cazare dispuse in doua locatiiPrima locatie a fost inaugurata la1 mai 2008 sio . . .

Vama Veche, Romania
Vama Veche, Romania

Casa IV este situata la1200 m de plaja Marii Negre Camerele dispunde dotari moderne care vaasigura tot confortul de care avetinevoie atunci cand sunteti departe de casaCurtea vilei este amenajata cuspatii verzi loc ideal pentruodihna sirelaxare Vila . . .

Vama Veche, Romania

Ospitalitate RafinamentRealizat din pasiune pentru turism si din dorinta de a oferi clientilor clipe de neuitat CLUB DOR va asteapta intr-o atmosfera intima si cocheta intr-o zona linistita a statiunii Vama Veche la numai 5 minute de malul marii Pas . . .

Vama Veche, Romania

Vila Hesta este situata la intrare in Vama Veche la 20 metri de soseauaprincipala si la 300 metri de plaja Zona este linistita dar suficient de aproape de tumultul zonei de plaja Vilaeste noua si dispune de camere curate si confortabile dotate cu bai . . .

Vama Veche, Romania

Hotelul Jakuzzi este situat in centrul localitatii Vama Veche la 150 de metri de plaja Hotelul a fost deschis in anul 2006 Aproape de plaja si departe de trafic si zgomot este o alegere potrivita pentru familiile cu copii mici si nu numaiDotari gener . . .

Vama Veche, Romania

InfoA fost construit in anul 2005 si face parte din Complexul turistic Laguna impreuna cu Restaurantul Corsarul Hotelul este situat la 100 de metri de plaja iar restaurantul este construit pe malul marii oferind de pe terasa acea priveliste catre int . . .

Vama Veche, Romania

Pensiunea Sara Vama Veche 3 stele este o constructie noua finalizata in anul 2015 Pensiunea Sara este pozitionata intr-o zona linistita in sudul statiunii Vama Veche la cativa metri de plajaVila are o arhitectura moderna fiind cocheta si intima si di . . .

Vama Veche, Romania

Unitatea este situata in statiunea Vama Veche la o distantafoarte mica de plaja si de principalele atractii turistice si ofera cazare incamere duble triple si apartamente fiind ideala atat pentru grupurile deprieteni cat si pentru familiile numeroase . . .

Vama Veche, Romania

Situata in Vama Veche la doar 200 de metri de plaja si cele mai populare cluburi SPOT Vama Veche ofera o cazare cu bun gust parcare privata gradina terasa pentru zona de cafeaToate camerele sunt dotate cu aer conditionat TV frigider articole de toale . . .