Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boutique Pensiunea Park

Descriere

Pensiunea Park ofera oaspetilor sai avantajul unei pozitii privilegiate in zona centrala a Timisoarei, situata numai la 5 minute de plimbare de cele mai importante atractii oferite de orasul nostru (Piata Operei, Catedrala Metropolitana si Centrul Istoric), intr-o ambianta linistita si selecta, toate acestea in vecinatatea unui parc minunat.

Inaugurata in anul 2009, Pensiunea Park Timisoara are ca scop sa acorde clientilor sai prospetimea si eleganta oferita de spatiile largi si renovate alaturi de structura sa unica.

O atmosfera intima, interioare elegante, bogatia decoratiunilor si serviciile impecabile sunt doar cateva din atuurile pe care le putem arata in fiecare moment al sederii dumneavoastra. Cele 10 camere ale pensiunii dedicate clientilor nostri creaza cadrul linistit al acestei proprietati cochete, tinand pasul si cu ultimele tehnologii pentru o satisfactie garantata a tuturor clientilor nostri. Noi vrem sa oferim oricarui client, indiferent ca este turist sau om de afaceri, un spatiu elegant in care afacerile se imbina armonios cu placerea, totul intr-o atmosfera prietenoasa si linistita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.