Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Summer Dreams - Skala Potamia

Descriere

Localizare: la doar 300 de metri de plaja Chryssi Akti, Summer Dreams Studios se afla in satul Skala Potamias de pe insula Thassos. Ofera cazare in sistem self-catering, cu balcon mobilat si vedere la mare sau la munti.

Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in intreaga proprietate, iar studiourile si apartamentele sunt prevazute cu TV, chicineta cu ustensile de bucatarie si frigider. Unele unitati au DVD player si o zona de relaxare si de luat masa.

Exista un loc de joaca pentru oaspetii mai tineri. Proprietatea include facilitati gratuite de gratar. Receptia deschisa nonstop poate oferi informatii pentru inchirierea de biciclete si cu privire la alte plaje interesante, precum cea din Alyki.

Summer Dreams Studios se afla la 15 km de orasul Thassos si la 32 km de Skala Prinou. De-a lungul liniei de coasta a satului exista diverse restaurante, cafenele si magazine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.