Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MY HOME APARTMENTS

Descriere

Apartamente My Home va ofera ocasa departe de casa la doar 50 de metri. din mare. Plaja linistita din AgiosVasileios se afla la mai putin de 1 minut de mers pe jos si are 3 baruri sirestaurante organizate pe plaja.

Feriboturile se afla la 600 de metri, ceea ce faceca locatia noastra sa fie foarte usoara si convenabila.

Oferim 4 apartamente spatioase, cu vedere la mare,la muntii verzi si la gradina noastra colorata. Fiecare apartament este completechipat cu facilitati de bucatarie.

Bucurati-va de un gratar in gradina impreuna cufamilia si prietenii sau pur si simplu relaxati-va la soare in timp ce beticafeaua de dimineata.

La numai 400 de metri distanta (la 5 minute demers pe jos) veti gasi cea mai mare super piata din Thassos, Masoutis. Deasemenea, la distanta de mers pe jos se gasesc numeroase taverne traditionale.Un pic mai departe (la 10 minute de mers pe jos) se afla centrul orasuluiLimenas, unde veti gasi totul, de la magazine, cafenele, excursii pe mare,muzee, portul vechi pitoresc si multe altele.

Vaso va va intampina in apartamente si va va facesa va simtiti ca acasa. Vrem sa fiti confortabil in timpul sederii dvs.,deoarece speram ca veti reveni din nou si din nou!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.