Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IRAKLIS


Descriere

Administrat de o familie, Hotelul Iraklis este inconjurat de livezi de maslini i se afla la 200 de metri deplaja din Skala Rachoniou de pe insula Thasos. Acesta ofera camere cu Wi-Figratuit i self-catering care beneficiaza de un balcon privat cu vedere spreMarea Egee sau spre muni.
Camerele cu aer condiionat de laHotelul Iraklis sunt spaioase i elegant decorate cu mobilier modern din lemnde culoare inchisa i pardoseli de gresie. Fiecare include o chicineta cufrigider. Toate camerele beneficiaza de o zona de relaxare cu canapea i TV LCDcu canale prin satelit.
Pentru oaspeii mai tineri, existain gradina un loc de joaca. Salonul spaios este dotat cu un TV cu ecran lat icanapele de plu.
De-a lungul promenadei de la malulmarii, la doar 3 minute de mers pe jos de la hotel, se iniruie mici tavernecare servesc pete proaspat. Portul Prinos, de unde se poate calatori cuferibotul spre Kavala, este la 2,5 km distana, iar Limenas se afla la 12 km.La hotel exista o parcare privata gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.