Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D and D HOLIDAY STUDIOS


Descriere

Studiourile de vacanta D&Dse afla pe fata marii din Potos, un sat cosmopolit din partea de sud-vest aorasului Thassos. Este o afacere mica de administrare familiala, cu patruapartamente, situate intr-o zona linistita, intre doua plaje ambele fiindideale pentru inot, snorkelling si bai de soare.
Portul pitoresc din Potos (in fata studiourilor devacanta D&D) este incantarea unui pescar si este ideala pentru plimbareadupa-amiaza. Toate facilitatile comerciale ale satului (supermarketuri,brutarii, restaurante etc.) sunt la mai putin de 300 de metri de noi. Parcarepublica gratuita este disponibila in fata apartamentelor.


Apartamentul 1 se afla la primul etaj, are douacamere inter-lider cu un pat dublu si un singur pat intr-o camera, si un patdublu, o chicineta complet utilata si baie in cealalta camera. Acest apartamentare un balcon cu vedere la mare din care va puteti bucura de cele maifantastice apusuri de soare ale insulei. WiFi, televizor si aer conditionatsunt incluse in pret. De asemenea, este prevazut un uscator de par.Apartamentul este deservit in mod regulat in timpul sejurului dvs. sireimprospatat cu lenjerie de pat si prosoape curate.
Preturile noastre sunt pe apartament, pe noaptepentru familii de maximum 5 oaspeti si includ utilizarea WiFi, aer conditionatsi TV.


Apartament 2 se afla la partersi este format din doua camere inter-lider. Intr-o camera exista un pat dublusi un singur pat, iar in cealalta camera sunt doua paturi individuale, baia sio chicineta complet echipata. Apartamentul 2 se duce pe o terasa si in gradina,unde va puteti delecta cu cafeaua de dimineata sau in apusul soarelui, in timpce apune soarele. WiFi, televizor si aer conditionat sunt incluse in pret. Deasemenea, este prevazut un uscator de par. Apartamentul este deservit in modregulat in timpul sejurului dvs. si reimprospatat cu lenjerie de pat siprosoape curate.
Preturile noastre sunt pe apartament, pe noaptepentru familii de maximum 5 oaspeti si includ utilizarea WiFi, aer conditionatsi TV.Apartament 3 se afla langaApartament 2, de asemenea la parter, care da pe o terasa si in gradina. Deasemenea, are doua camere inter-lider, cu un pat dublu si un singur pat intr-ocamera si un pat dublu, baie si bucatarie complet echipata in cealalta camera.Cafeaua de dimineata sau racoritoare de dupa-amiaza pot fi luate in timp ce vabucurati de cele mai fantastice apusuri de soare ale insulei. WiFi, televizorsi aer conditionat sunt incluse in pret. De asemenea, este prevazut un uscatorde par. Apartamentul este deservit in mod regulat in timpul sejurului dvs. sireimprospatat cu lenjerie de pat si prosoape curate.
Preturile noastre sunt pe apartament, pe noaptepentru familii de maximum 5 oaspeti si includ utilizarea WiFi, aer conditionatsi TV.Apartamentul 4 se afla laetajul doi. Intrarea este de pe un drum linistit la numai 50 m. de la brutarie,supermarket si multe altele. Apartamentul are un balcon mare cu vedere la maresi o veranda mare cu vedere partiala la mare pe cealalta parte. Apartament 4are doua camere cu un pat dublu in fiecare. Exista o chicineta complet utilatasi o baie. WiFi, televizor si aer conditionat sunt incluse in pret. Deasemenea, este prevazut un uscator de par. Apartamentul este deservit in modregulat in timpul sejurului dvs. si reimprospatat cu lenjerie de pat siprosoape curate.
Acest apartament este potrivit atat pentru cupluricat si pentru familii.
Preturile noastre sunt pe apartament, pe noaptepentru cupluri sau familii cu familii de maximum 4 oaspeti si includ utilizareaWiFi, aer conditionat si TV. Puteti aranja un pat suplimentar la cerere inaintede sosirea la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.