Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D D HOLIDAY STUDIOS

Descriere

Studiourile D & D Holidays se afla in fata marii din Potos, un sat cosmopolit din partea de sud-vest a orasului Thassos. Este o mica afacere de familie, cu patru apartamente, situate intr-o zona linistita, intre doua plaje ambele ideale pentru inot, snorkelling si plaja. Pitorescul port din Potos (in fata d & d Holiday Studios) este incantarea unui pescar si este ideala pentru plimbarea dupa-amiaza. Toate facilitatile comerciale ale satului (supermarketuri, brutarii, restaurante etc.) nu se afla la mai mult de 300 de metri de noi. Parcare publica gratuita este disponibila in fata studiourilor.


Apartamentul 1 se afla la primul etaj, are doua camere inter-conectate cu un pat dublu si un singur pat intr-o camera, si un pat dublu, o chicineta complet utilata si baie in cealalta camera. Acest apartament are un balcon cu vedere la mare din care va puteti bucura de cele mai fantastice apusuri de soare ale insulei. WiFi, televizor si aer conditionat sunt incluse in pret. De asemenea, este prevazut un uscator de par.
Apartament 2 se afla la parter si este format din doua camere inter-conectate. Intr-o camera exista un pat dublu si un singur pat, iar in cealalta camera sunt doua paturi individuale, baia si o chicineta complet echipata. Apartament 2 dispune de o terasa si gradina unde va puteti bucura de cafea de dimineata sau de apusul soarelui.. WiFi, televizor si aer conditionat sunt incluse in pret. De asemenea, este prevazut un uscator de par.
Apartament 3 se afla langa apartamentul 2, de asemenea la parter, care da spre o terasa si in gradina. De asemenea, are doua camere inter-conectate, cu un pat dublu si un singur pat intr-o camera si un pat dublu, baie si bucatarie complet echipata in cealalta camera. Cafeaua de dimineata sau racoritoare de dupa-amiaza pot fi luate in timp ce va bucurati de cele mai fantastice apusuri de soare ale insulei. WiFi, televizor si aer conditionat sunt incluse in pret. De asemenea, este prevazut un uscator de par.
Apartament 4. Acest apartament se afla la etajul doi. Intrarea este de pe un drum linistit la numai 50 m. de la brutarie, supermarket si multe altele. Apartamentul are un balcon mare, cu vedere la mare si o veranda mare, cu vedere partiala la mare, pe partea cealalta. Apartament 4 are doua camere cu un pat dublu in fiecare. Exista o chicineta complet utilata si o baie. WiFi, televizor si aer conditionat sunt incluse in pret. De asemenea, este prevazut un uscator de par. Acest apartament este potrivit atat pentru cupluri cat si pentru familii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.