Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 11 hoteluri

Tulcea, Romania

Situata in Tulcea in Delta Dunarii la 50 de metri de Lacul Casla Pensiunea Anda ofera o piscina in aer liber si barci cu vasle gratuite pentru oaspeti La cerere pot fi organizate excursii cu salupa si tururi de vizitare a manastirilor din zonaToate c . . .

Tulcea, Romania

HotelCity 3 steleeste situat la 600 metri de centrul orasului Tulcea si la 25 km de gara HotelCity pune la dispozitia turistilor 24 camere duble un restaurant cu meniuinternational si bar Dotarigenerale- 24 camereduble- restaurant -barDotaricamere Ca . . .

Tulcea, Romania

Hotel Delta3 stele4stele este situat in centrul orasului pe malul Dunarii inzona de unde pleaca vaporasele spre Delta si in zona de promenada atat decunoscuta atat printre localnici cat si printre turistiCamerele hotelului sunt utilate modern si ofe . . .

Tulcea, Romania

Fie ca sunteti cazati intr-una din camereleconfortabile fie ca savurati retetele bucatarilor nostri sau va aflati peterasa restaurantului la o cafea veti fi inconjurati de atentia personaluluinostruIn pensiune veti regasi o ambianta placuta cu dotari . . .

Tulcea, Romania

Hotelul Egreta este situat in centrul istoric al orasului Tulcea la 200 de metri de malul Dunarii si la 250 de metri de primarie Ofera acces gratuit la conexiunea WiFiPune la dispozitie camere si suite cu aer conditionat si TV prin cablu Baile privat . . .

Tulcea, Romania

Hotel Esplanada 3 stele este construit pe faleza Dunarii din Tulcea si esteastfel recomandat celor care doresc sa plece de aici in excursii in DeltaDunarii Pe langa spatiile de cazare Hotel Esplanada pune la dispozitiaturistilor un restaurant pizzer . . .

Tulcea, Romania
Tulcea, Romania
Tulcea, Romania

Pensiunea Regina Anastasia isi asteapta turistii intr-o zona cu peisaj deosebit fiind situata in inima Deltei Dunarii pe malul stang al bratului Sfantul Gheorghe Pensiunea este asezata chiar langa apa intr-o oaza de liniste cu priveliste spre Du . . .

Tulcea, Romania

HotelSelect3 stele este situat in centrul civic al orasului Tulcea langa Primarie si la200 de metri de Dunare Hotelul are dotari moderne si pune la dispozitiaturistilor pe langa spatiile de cazare un restaurant cu terasa salonde masaj si sala de con . . .

Bestepe, Romania

Amplasat pe malul bratului Sf Gheorghe cu iesire larga la Dunare 50 m pana la apa acces direct cu automobilul fara a se trece Dunarea ofera calitate si confort prin camere de cazare spatioase dotate la nivel european sala de agrement cu masa de bili . . .