Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ioana Hotels

Descriere

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia, asezat intr-un cadru natural de exceptie, linistit cu o minunata vedere la munte. Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la Trenuletul Turistic, cat si la mijloacele de transport in comun, statiile acestora fiind chiar in fata hotelului.Telegondola Sinaia se afla la 10 minute de mers pe jos, fiind o varianta comoda de a ajunge pana la Cota 2000. Iarna, in perioada de ski oferim shuttle gratuit Ioana Hotels - Telegondola - mijloc de transport pe cablu cu care puteti ajunge la cel mai inalt domeniu schiabil din Romania - Cota 2000.
Pentru amatorii de drumetii, e bine de stiut ca amplasarea Ioana Hotels le ofera oportunitati multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate. In acelasi timp, nici cei carora le place sa se bucure confortul si viata citadina nu sunt total dezavantajati, o plimbare pana in centru nefiind mai lunga de 15 - 20 de minute.
Vestitul Castel Peles, si Pelisorul, care reprezinta poate principalele atractii turistice din zona, se afla la 15 minute de mers pe jos. De asemenea, tot intr-o plimbare lejera puteti vizita si Manastirea Sinaia, cunoscuta ca fiind cea care a dat numele statiunii si orasului.

Oferta de Paste include : cazare 3 nopti si mic dejun, tratatie traditionala in Noapte de Inviere in Focus Bar& Lounge, dejun pascal, cocktail o clock in fiecare seara intre orele 17:00-18:00, cadouri surpriza aduse special de Iepuras pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.