Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Taschler Haus Boutique


DescriereTaschler Haus Boutique Hotel este o casa saseasca, situata in centrul Sighisoarei, care ofera cazare chiar in afara zidurilor cetatii Sighisoara, la numai 150 de metri de renumitul Turn cu Ceas. Casa este compusa din 10 camere care spun povesti diferite, cu nume inspirate din meseriile sasilor mestesugari, cu simboluri specifice si decoratiuni caracteristice acelor timpuri.

Proprietatea este cotata pentru cel mai bun raport calitate-pret din Sighisoara. Prin decoruri, simboluri si ambianta, a fost respectata istoria acestei case, care dateaza din anii 1670. De fiecare data oaspetii sunt asteptati cu flori, fructe, o mica surpriza de bun venit si cu multa dedicare si caldura.
Casa se incadreaza in Monument categoria A - Importanta Internationala si se afla intr-o zona inscrisa in Lista Patrimoniului Mondial - Centrul istoric Sighisoara. De-a lungul istoriei, Taschler Haus a servit drept locuinta si brutarie.
Taschler Haus Boutique Hotel ofera 10 camere personalizate individual cu nume si simboluri inspirate din meseriile sasilor mestesugari: 3 camere duble standard, 3 camere duble superioare si 4 suite de familie.

Taschler Haus Boutique Hotel ofera oaspetilor o varietate de facilitati, in fiecare camera fiind regasite cate o baie proprie, uscator de par, televizor cu ecran plat, seif si minibar. Intreaga casa dispune de WI-FI gratuit si o priveliste impresionanta, o parte dintre camere avand vedere spre Turnul cu Ceas, iar cealalta spre orasul Sighisoara.

Denumirile celor 10 camere sunt legate de bresle sasesti, inspirate din meseriile sasilor mestesugari. Fiecare camera dispune de simboluri specifice, picturi realizate manual si decoratiuni caracteristice acelor vremuri. Mai mult, la intrarea in fiecare incapere este pictata cate o scena care ilustreaza meseria ce a dat si denumirea camerei respective. In interior, se regasesc atat obiecte de mobilier, cat si decoratiuni, tablouri sau peretare, menite sa ofere ambianta specifica mestesugarilor sasi din Transilvania secolelor trecute.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.