Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TELEPTEAN


Descriere

Pensiunea turistica situata in comuna Vadu Izei la 7 km deSighetu Marmatiei va ofera servicii de calitate superioara si va intampina cu oospitalitate lipsita de margini. Deoarece oaspetii nostri sunt cei maiimportanti le punem la dispozitie cele 14 camere cu baie proprie, TV, terasa siincalzire centrala doar pentru ca sejurul lor sa fie unul dintre cele maireusite.
Mamaliga cu branza si jumari, sarmalele cu coaste si carnat,gogosile uriase si prajiturile de casa se impletesc exceptional cu horinca si afinatade Maramu si puteti face si o strigare dupa ,,ceterasii nostrii care sa vainvete se ,,jucati si sa cantati ca-n Maramures.
Gradina pensiunii va ofera spatiu de joaca pentru copii, foisoare pentruservitul mesei in aer liber, gratar, ceaon si tot in cadrul gradinii exista sio livada cu pomi fructiferi. Pensiunea dispune si de un restaurant traditionalcu o capacitate de 50 de persoane in cadrul caruia se serveste numai mancare ,,BIO pregatita din produsele proprii obtinute de la mica ferma a pensiunii pecare puteti sa o vizitati si dumneavoastra.
Pensiunea va ofera o serie de activitati la care putetiparticipa cum ar fi: plimbare cu caruta, seara muzicala cu ceterasii, lectii dedans traditional, imbracarea portului popular, lectii de gastronomie alaturi degazda voastra, plimbare la obiectivele turistice din comuna, pescuit la rauldin apropiere si drumetii prin padurea pensiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.