Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Resort


Descriere

Mediterranean Resort este un hotel modern, de 4 stele, la doar cativa pasi de plaja lunga cu nisip de la Paralia Katerini. Mediterranean Resort are un lounge frumos si o terasa langa piscina, unde va puteti bucura de bauturi si gustari. Facilitatile hotelului includ o mica piscina interioara si o piscina in aer liber, o sauna si un jacuzzi. De asemenea, sunt disponibile biliard si tenis de masa. Locatia este, de asemenea, ideala pentru excursii de o zi la Muntele Olimp, Meteora si multe situri arheologice. Mediterranean Resort este renovat in 2015, are un lounge frumos si o terasa langa piscina, un bar, snack bar, restaurant unde va puteti bucura de mese.
Mediterranean Resort are un lounge frumos si o terasa langa piscina, un bar, un snack bar, un restaurant unde va puteti bucura de mese, precum si de bauturi si gustari. Hotelul ofera o gama larga de facilitati de agrement si relaxare. Acestea includ o mica piscina interioara si o piscina in aer liber, o sauna si un jacuzzi. Biliard si tenis de masa sunt, de asemenea, disponibile. Hotelul organizeaza nopti de discoteca si folclor si are o sala de divertisment pentru jocuri electronice, sah, carti etc.
Descriere masa:
Demipeniune

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.