Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Izvorul cu Pastravi


DescriereComplexul format din 4 vile, construite modern, respectand arhitectura zonei, cu dotari si finisaje LUX ( scara interioara de inox, living, canapele din piele, grup sanitar si cabina dus in fiecare camera, TV cablu, centrala termica in fiecare vila) ,va ofera confortul petrecerii timpului liber intr-o ambianta linistita, departe de stresul cotidian.
Capacitatea totala a complexului este:
2 vile cu cate 4 camere cu pat dublu si living la parter;
2 vile cu cate 5 camere cu pat dublu, 1 apartament (2 camerecu cate 1 pat dublu si o baie), 1 camera cu pat dublu si pat simplu;-camera family - pat dublu plus paturi supraetajate, destinata familiilor cu 2 copii
Restaurant cu o capacitate de 80 de locuri;
Fiind situate in apropierea intrarii in Poiana Tapului, la confluenta a doua zone pitoresti ( Piatra Arsa si Zamora ) de pe valea Prahovei, cu o perspectiva de bellvedere asupra masivului Bucegi, aveti posibilitatea sa ajungeti in cel mai scurt timp in oricare punct turistic de interes ( cota 1400, Peles, Cota 2000, Sfinxul , Babele, partia de schi Kalinderu-Busteni, Sorica si Cazacu-Azuga, lacul si cabana Zanoaga, schitul Pestera ). In cadrul pachetelor de Craciun si Revelion, copiii pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate(fara pat suplimentar si meniu).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.