Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEAUA APELOR RESORT

Descriere

Situat in Delta Dunarii,Complexul Steaua Apelor va ofera experienta unei vacante la un confort maxim.
COMPLEXUL TURISTIC STEAUA APELOR este situat la poarta de intrare in DeltaDunarii, pe malul bratului Sf. Gheorghe, la doar 12 km. distanta de Tulcea, inlocalitatea Nufaru, pe soseaua Tulcea - Murighiol. Conditiile de circulatiesunt excelente pe acest drum DJ 222 C.
Descriere camere:
aer conditionat, TV, baie cu dus, internet -wireless. Camerele de la pensiunea Steaua Apelor 1 au balcon, camerele de la pensiunea Steaua Apelor 2 nu au balcon,iar camerele de la pensiunea Steaua Apelor 3 fiind la parter au o terasa/holcomun, la intrare din exterior.
Descriere facilitati:
Restaurant -cu o capacitate de minim. 200 locuri, restaurantul prezinta salonulprincipal la parter, un mezanin si o terasa exterioara, Centrul SPA ( piscinaacoperita, jacuzzi, sauna, masaj) Piscina in aer liber + piscina pentru copii.+bar Sala fitness Camera de joaca pentru copii Internet wireless Tenis masaBiliard Teren de sport multifunctional (baschet, minifotbal, volei, tenis );Minigolf Sah de gradina Spatiu de joaca pentru copii Parcare pazita
Locatie:
Complexul Turistic Steaua Apelor este compus din:

* PENSIUNESTEAUA APELOR 1 (4 margarete) - cu o capacitate de30 locuri in 15 camere duble ( 6 matrimoniale si 9 twin)
* PENSIUNE STEAUAAPELOR 2- PRISLAVA( 3 margarete )NOU !!!! - cu o capacitate de 23 locuri in 5 SUITE fara balcon, fiecare fiind constituita dintr-ocamera matrimoniala si una cu 2 paturi unite, fiecare camera cu baie proprie, ocamera cu fereastra obisnuita si cealalta cu fereastra tip VELUX, toate cu usade comunicare intre ele + 1 triplacu 1 pat matrimonial si 1 pat de o persoana
*STEAUA APELOR - Bungalouri(3 stele) - cu o capacitate de 40 locuri in 4 cameretriple, 6 camere duble matrimoniale si 4 garsoniere - toate cu cate un pat matrimonial si 2 paturi de o persoana.
Toate camerele sunt dotate cu bai cu dus,aer conditionat, TV, cablu TV, wireless;

Servicii masa:
STEAUA APELOR RESTAURANT 3 stele - cu o capacitate de minim. 200 locuri,restaurantul prezinta salonul principal la parter, un mezanin, o terasaexterioara, Bucataria este pregatita sa ofere clientilor o varietate de deliciiculinare specifice deltei precum si alte specialitati romanesti siinternationale. SALONUL STEAUA APELOR-SALON MULTIFUNCTIONAL - cu o capacitatede cca. 220 locuri si 300 m.p. la parter si 150 m.p. la mezanin, salonul oferaambianta ideala pentru evenimente organizate - cocktailuri, receptii,simpozioane, intalniri etc. Sala prezinta toate dotarile necesare - TV,retroproiector, flipchart, sistem audio, wireless, etc. Terasa de la etaj asalonului ofera o frumoasa priveliste catre Delta care te invita sa o vizitezi.Cuplurile care vor sa iasa din tipar sunt binevenite sa oficieze cununiareligioasa sau botezul in ,,Capela Sf. Ilie din incinta complexului STEAUAAPELOR , unica locatie cu capela in aer liber din zona Tulcea, o locatie cuadevarat speciala.
Facilitati copii:
Camera de joaca pentru copii, teren si loc de joaca in aer liber
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta cu o capacitate de 50 locuri dotata cu TV, retroproiector,flipchart, sistem audio, wireless.

Tarifele 2021 includ cazare, mic dejun, TVA si acces gratuit la toate facilitatile complexului: piscine - exterioara cu piscina pentru copii, piscina interioara* (neincalzite), Jacuzzi,* sauna,*teren de sport multifunctional, tenis de masa, billiard, sah de gradina,minigolf, spatii de joaca pentru copii, wireless, parcare pazita.
Check-in - 15,00h
Check-out - 12,00h

Patut copil 0 - 2 ani- gratuit, la cerere.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.