Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL TRAIAN

Descriere


Grand Hotel Traian proiectat de celebrul Gustave Eiffel promitea inca de la 1879 sa devina unul dintre reperele capitalei Moldovei.
Situat in inima orasului Iasi, Grand Hotel Traian este punctul 0 de pornire in descoperirea orasului celor 7 coline. Acesta isi intampina oaspetii cu un aer contemporan incarcat de istorie si amintiri.
Grand Hotel Traian pune la dispozitia clientilor sai, 68 de camere elegante, camere ce readuc in prezent amprenta si grandoarea originilor franceze. Camerele sunt impartite in 2 apartamente, Eiffel Suite si Royal Suite, 2 garsoniere, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 8 camere twin care pot fi folosite atat in regim de single use cat si double use, 37 de camere cu pat matrimonial, 9 camere single basic ( cu pat de 90 /200) si 8 camere single premier dotate cu pat 120/200 .
Tarifele includ acces gratuit WI-FI, parcare, TVA si taxa hoteliera.
Oaspetii pot sa savureze o gama larga de mancaruri rafinate la Restaurantul Traian, care are cocktail bar si 2 saloane. De asemenea, London Pub se afla la parterul cladirii si serveste bauturi.
Cele 4 sali multifunctionale ale Centrului de Conferinte Traian ofera solutia perfecta pentru conferinte, intalniri de afaceri si petreceri cu cocktail-uri.
Grand Hotel Traian dispune de un centru de conferinte format din:
* Sala Eminescu - Spatioasa, multifunctionala, impozanta, versatilaOferind un spatiu generos pe o suprafata de 360 mp, cu posibilitate de compartimentare in doua sali cu capacitate de 200 locuri fiecare, este una dintre atractiile de top ale hotelului si poate fi utilizata pentru congrese, simpozioane, banchete si nunti de mare amploare.
* Sala Creanga - este capabila sa gazduiasca maxim 100 de persoane. Este ideala pentru intalniri de afaceri, simpozioane, cursuri de pregatire profesionala, prezentari de produse si servicii
* Sala Caragiale - Intima, discreta cu o capacitate de maxim 10 persoane. Este ideala pentru intalniri de afaceri restranse si confidentiale, sau pentru momente placute petrecute alaturi de prieteni.
Hotelul se afla la cel mult 5 minute de mers pe jos de Gara din Iasi si la 7 km de Aeroportul Iasi. Serviciile de transfer sunt oferite la cerere si la un cost suplimentar.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.