Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEZZI BEACH RESORT

   Mamaia Nord Navodari


Descriere

Alezzi BeachResort este un complexde 160 de apartamente construit in zona Mamaia Nord - Navodari, dat infolosinta in anul 2019. Situat la 100 de metri de plaja si la 5 km de KudosBeach.
Alezzi Beach Resort MamaiaNord ofera apartamente si garsoniere, precum si piscina pentru adulti si copii,Spa center, sala de fitness, gradina amenajata, 2 locuri de joaca pentru copii,farmacie, 3 restaurante, parcare.
Apartamentele au vedere spre mare sau spregradina complexului si sunt dotate cu chicineta, zona pentru servit masa,living, baie cu dus si balcon.
Garsonierele Superioare au 44 mp si sunt formate din living, baie, chicinetadeschisa, balcon, vedere laterala la mare. Nu au dormitor separat, patulmatrimonial si canapeaua sunt in livingroom. Au aer conditionat, televizor,chicineta dotata cu plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si vesela,fier de calcat.
GarsonieraStudio are 37 mp si esteformata din dormitor si living cu canapea extensibila, chicineta deschisa, faravedere la mare.
Apartamentulcu un dormitor are53 mp si este format din living, dormitor, chicineta, baie, balcon, cu vederelaterala la mare si are aceleasi dotari ca si garsoniera.
Apartamentulcu 2 dormitoare are80 mp si este format din living, 2 dormitoare, baie, chicineta deschisa,balcon, cu vedere laterala la mare. Are aceleasi dotari ca si garsonierele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.