Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VALEA FAGILOR


Descriere

Localizatain comuna Luncavita, judetul Tulcea, intr-un cadru pe deplin natural, AgropensiuneaValea Fagilor imbina stilul traditionalspecific locului si al regiunii plin de motive traditionale pictate, pazie traforata la acoperis, prispa, terasa, decor ambiental rustic, cu facilitati complete moderne de cazare.

Cu o asezare geografica data de numelelocalitatii cu lunca si vita de vie in podgoria Sarica, la poalele Parcului National Muntii Macinului,si la intrare in Biosfera DeltaDunarii, agropensiunea va ofera servicii turistice specifice zonei de munte si delta, invaluite in miresmele mierii din flori de tei, inmestesuguri si traditii locale.

Atmosfera specifica locului este completata de paletarul de culori traditionale folosite (albastru dunarean, alb, negru, rosu, maro), dar si dematerialele de decor faurite de mesterii localiprin indeletnicirile mestesugaresti (lemn traforat manual, oale si strachini din lut, obiecte din papura si stuf, tesatoriimanuale).
Cutrei camere duble de cazare, agropensiunea noastra devine locul perfect pentruo vacanta cu prietenii apropiati si sigur locul unde o sa va simtiti ca acasa dar inconjurati de natura si traditii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.