Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Junior - Brzece


Descriere

Localizare: Hotelul Junior este situat la muntele Kopaonik, in centrul turistic Brzede la altitudinea ideala de 1070 m. Se afla la 270 km de Belgrad si la numai 100 km de Nis.
Facilitati:
- 71 de camere si 7 apartamente de categorii diferite
- Centru spa, care include o mica piscina de relaxare 2x4m, sauna, 2 jacuzzi, 2 dusuri hamam, camera pentru masaj si dressing cu vestiar, halat de baie, papuci si prosop
- Partie de schi personala pentru incepatori, lunga de 400 m, albastra
- Panta cu tuburi de zapada
- Serviciu de schi
- Restaurantul Patru anotimpuri, cu o capacitate de pana la 300 de persoane
- Restaurantul la bucatarie Kitchen & bar, cu o capacitate de pana la 115 persoane
- Centru de afaceri cu sala de conferinte - capacitate pana la 200 de locuri si 2 sali de sedinte - capacitate 50-60 persoane
- Parcare privata cu supraveghere video si paza
- Centru de fitness cu echipamente moderne de antrenament
- Terenuri de tenis acoperite cu suprafata acrilica Lykold, terenuri de baschet, volei si handbal, mini teren de fotbal cu gazon artificial, teren mare de fotbal cu gazon natural si 2 terenuri de fotbal cu gazon artificial
- Minimarket
- Sala de jocuri
- Casa de schimb valutar

Descriere camere:
Camera economy (15 - 21 m) contine: TV prin cablu, seif personal, telefon direct, internet prin cablu si wireless, minibar, incuietoare electronica a usii, birou, ferestre deschise si baie (dus, uscator de par, oglinda pentru partea superioara a camerei). figurina, oglinda cosmetica, semnal SOS). In aceasta camera pot sta pana la 2 persoane.
Camera standard (21,5 - 25 m) include: TV prin cablu, seif personal, telefon direct, internet prin cablu si wireless, minibar, incuietoare electronica a usii, birou, ferestre deschise si baie (dus, uscator de par, oglinda pentru partea superioara a camerei). figurina, oglinda cosmetica, semnal SOS). Aceasta camera poate gazdui pana la 4 persoane.
Camera confort (25 - 33,5 m) include: televiziune prin cablu, seif personal, telefon cu linie directa, internet prin cablu si wireless, minibar, incuietoare electronica a usii, birou, ferestre deschise si baie (dus, uscator de par, oglinda pentru partea superioara a camerei). figura, oglinda cosmetica, semnal SOS). Aceasta camera poate gazdui pana la 4 persoane.
Family Room (33,5 - 37 m) cu doua camere separate include: televiziune prin cablu, seif personal, telefon direct, internet prin cablu si wireless, minibar, incuietoare electronica a usii, birou, ferestre si baie (dus, uscator de par, oglinda )

Internet Wi Fi in intreg hotelul
Animatie pentru copii dupa amiaza
Parcare gratuita

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.