Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marthas Haus

Descriere

Martha s Haus este un hotel de familie de patru stele situat langa plaja Gerakini din Halkidiki. Martha s Haus se afla la o distanta de 40de minute de aeroportul Makedonia din Salonic, la 15 minute de capitala Halkidiki, Poligiros si orasul N. Moudania si la numai 500 de metri de Gerakini. De asemenea, se afla la 30 de minute deport, unde puteti face o croaziera de o zi in jurul Muntelui Athos. Pozitia geografica a orasului Gerakinis este centrul orasului Halkidiki, ceea ce il face un punct de plecare ideal pentru vizitele in intreaga regiune.
Hotelul Martha s Haus are camere duble - duble / twinstandard, duble / twin superioare, triple - triple triple, camere de familie
Camerele duble pot gazdui confortabil 2 pana la 3 persoane.
Camerele triple si suitele pot gazdui confortabil 2 pana la 4 persoane, familii cu copii mici sau un grup de prieteni si sunt dotate cu aer conditionat, au minibar, ceainic pentru cafea sau ceai, seif pentru obiecte de valoare, baie privata baie,uscator de par, TV prin satelit si telefon.
Studiourile standard sunt in stiltraditional, cu chicineta mica si frigider la cerere, la etajul 1 si 2.
Studioul superior este in stil modern, cu facilitati de cafea / ceai, minibarcu taxa si seif gratuit, la parter si la etajul 1. Studiourile superioare nu auchicineta si frigidere.
Camerele de familie sunt un apartament cu dormitorseparat, in stil modern, fara bucatarie, frigider, mini bar cu taxa si seif gratuit,doar la parter.
Hotelul are doua piscine: una pentru adulti si una mai micapentru copii.
Plaja, chiar in fata hotelului, este cristal curata si plata cu nisip, potrivita pentru sporturi nautice, pescuit si ideala pentru adulti si copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.