Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complex Sunrise 4 stle este situat pe malul Dunarii - Bratul Sulina, langa Localitatea Crisan.
Accesul la hotel se poate face cu ambarcatiunile din Portul Tulcea care sedeplaseaza pe ruta Tulcea-Crisan, sau la cerere, cu salupele apartinandhotelului. Cu acestea din urma, turistii pot face excursii in Delta,pentru a admira natura, sau se pot deplasa in zonele pentru pescuit. Sepun la dispozitie barci cu rame sau salupe cu capacitate de 4, 13 sau 25 delocuri.
Complex Sunrise ofera cazare intr-un hotel cu facilitati de 4 stele si inbungalow-uri de 3 stele situate in satul pescaresc.
Pe langa spatiile de cazare, complexul turistic mai are in dotare un restaurantcu meniu pescaresc, o piscina amenajata cu sezlonguri si bar, loc dejoaca pentru copii, sala de fitness , sala de biliard, discoteca.
Dotari generale
Hotel - 29 de camere duble
Bungalow in sat pescaresc - 45 camere duble
Restaurant, baruri
Piscina, loc de joaca pentru copii
Sala de fitness, sala de biliard, discoteca, sala de conferinte
Dotari camere
Toate camerele complexului au internet wireless, baie proprie, cabina dedus, televizor, cablu tv. Incalzirea in hotel se face prin calorifer, iar inbungalow-uri cu aparatul de aer conditionat. In fata fiecarei camere bungaloweste construita o mica terasa cu vedere la iaz.
Alte servicii
Inchiriere ambarcatiuni si organizare de excursii in Delta.
Ambarcatiunile se inchirieaza/ora, iar tarifele informative sunt urmatoarele:Barca cu rame - 45 Lei pentru 4 ore; Salupa 4 locuri - 45 Lei/ora; Salupa13 locuri - 350 Lei/ora; Salupa 25 locuri - 350 Lei/ora. La inchiriere demai multe ore, tarifele se negocieaza.


Transfer MAHMUDIA - CRISAN (HOTEL SUNRISE) SI RETUR ( durata transferului - 1 ora)
Cost transfer140 ron/pers/tur/retur - cuambarcatiune rapida de 12 locuri (grupminim 10 persoane). Transferul de la debarcaderCrisan la hotel este gratuit, pentru turistii care aleg ca varianta de transport mijloace de transport:vaporul sau nava rapida de linie cuplecare din Tulcea. Pentru 2 persoane, dispunem de ambarcatiune de 4 locuri tipLaguna la tariful de 350 lei/ambarcatiune/ tur.

*Tariful de 175 lei/persoana se aplica doar in cazul incare sunt minim 2 pers/ambarcatiune, in caz contrar se va achita de 350ron/ambarcatiune/ tur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.