Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMANUL RESORT


Descriere

Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta Dunarii - cea mai bine conservata Delta din Europa si un important centru din Patrimoniul Mondial UNESCO - in imediata vecinatate a Rezervatiei Naturale Rosca Buhaiova ce gazduieste cea mai spectaculoasa colonie de pelicani salbatici de pe continent, Limanul Resort**** este accesibilatat pe apa, cat si pe uscat.

INCEPAND CU 2021 PENSIUNEA NOASTRA DEVINE ADULTS ONLY.


LIMANUL Resort **** ofera 24 locuri in 12 camere duble twin / matrinoniale.
Camerele dotate cu mobilier din lemn, au grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, televizor, acces gratuit la internet. Toate camerele au balcon propriu.

La cerere, meniul pe baza de peste poate fi inlocuit cu meniu vegetarian sau pe baza de carne.
Taxa de dop pentru bauturile aduse din afara pensiunii: 50 lei/pers/zi.
Nu este permisa introducerea produselor alimentare si bauturilor in incinta pensiunii !

LIMANUL Resort**** mai ofera: restaurant si bar, sala de mese cu 30 de locuri, living care poate fi modificat in sala de conferinte, piscina pentru adulti si copii, spatiu verde, loc de joaca pentru copii in aer liber, biciclete, sezlong-uri, hamace, parcare pazita,, ambarcatiuni proprii cu motor pentru excursii si pescuit in Delta, acces ambarcatiuni la ponton.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.