Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA CASA NORD

Descriere

Hotelul este situat la doar25 de minute de Aeroportul International Henri Coanda , 15 minute fata de Garade Nord , 10 minute fata de Romexpo , in apropierea ParculuiHerestrau . De altfel , hotelul se afla in apropierea statiei de metrou Jiului , Kaufland , Penny , Mega-Image.

Hotelul dispune de 18camere din care 8 camere twin, 7 camere duble si 3 camere triple cu un numartotal de locuri de 39 de locuri de cazare. Hotelul dispune si de unsalon de mic dejun care poate fi amenajat drept sala de conferintapentru un numar de 28 de persoane

Hotelul este renovat decurand, toate camerele hotelului dispun de AC si TV LCD, cosmeticegratuite, cabina de dus si incalzire prin centralaproprie, fiecare camera este mobilata cu birou, sifonier, suportbagaj, oglinda, zona de relaxare. Camerele destinate fumatorilor au balcon cumasuta.

Hotelul ofera receptienon-stop, serviciu WAKE-UP , parcare stradala supravegheata si camera dedepozitare bagaje. Wi-Fi in tot hotelul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.