Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereIntr-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Hotel Gott este situat la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului Brasov, fata in fata cu Centrul Cultural Reduta, la doar cativa metri de Biserica Neagra.
Cele 21 de camere ale hotelului sunt locul ideal pentru a scapa de agitatia citadina, pentru a avea parte de liniste si odihna. Atmosfera agreabila si relaxanta, reiese dintr-un echilibru perfect si studiat intre materiale, mobilier si accesorii.
Cu mobilier functional si modern, decorate cu distinctie, o combinatie originala de culori, forme si materiale, camerele hotelului sunt un spatiu excelent de relaxare dupa o excursie sau o zi grea de munca.
Restaurantul cu specific italianesc, Era Ora ofera o gama diversificata de specialitati dintre cele mai gustoase.Sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri este ideala penntru simpozioane si intalniri de afaceri.
Eleganta hotelului Gott este data de combinatia originala de culori si forme. Camerele sunt impartie in categoriile: single, double si dubla large ( poate acomoda pana la 4 pax / 1 pat matrimonial + canapea extensibila pt 2 pax ) Acestea dispun de baie cu uscator de par, aer conditionat, room service, internet gratuit, tv, telefon, seif.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.