Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BODRUM SKYLIFE


Descriere

Este situat in Golful Gumbet din Bodrum, la 50 de metri de Marea Egee si este all inclusive. Centrul orasului Bodrum este la 5 minute distanta de microbusul care trece in fata hotelului. Situat la doar 2 minute de mers pe jos de plaja, hotelul nostru se afla la numai 1 minut de mers pe jos de renumitele baruri din Gumbet. In acelasi timp, puteti ajunge cu usurinta la centrele comerciale pe jos. Echipele de animatie ale hotelului iau noaptea la cluburi si plaje. Hotelul nostru are o piscina privata in aer liber pentru adulti si o piscina pentru copii. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, parchet laminat si TV cu LED. Accesul la internet (WiFi) este gratuit in camere si in zonele publice.

In restaurantul facilitatii, care include o serie de lucruri; Micul dejun, pranzul si cina sunt servite ca bufet deschis. Fast food in bufetul de gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice locale din bar. Toate serviciile oferite sunt gratuite si sunt incluse in pretul camerei. Receptia este deschisa 24 de ore pe zi. Vizitatori; Darts si biliard, pot participa la diverse animatii. Proprietatea este la 10 minute de mers cu masina de orasul antic grecesc Halikarnas pana la Castelul Bodrum si statia de autobuz din Bodrum. Puteti ajunge la hotelul nostru in 30 de minute de la aeroportul Bodrum (milas) cu autobuzul de la Bodrum la hotelul nostru in 10 minute cu microbuze Gumbet. Cu microbuzele care trec in fata hotelului, puteti ajunge la 24 de ore in toate partile din Bodrum.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.