Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX MEDIEVAL UNGLERUS


Descriere

Complexul Medieval Unglerus este format din 2 pensiuni de patru stele (Pensiunea Unglerus si Pensiunea Thomas), care au fost complet renovate la cele mai inalte standarde, in conformitate cu arhitectura locala.
Pensiunea Unglerus este formata din doua dintre cele mai mari case vechi de tip Saxon vechi din Biertan, integrate intr-o singura unitate functionala dupa renovare. Pensiunea este situata pe una dintre strazile principale ale satului, nu departe de piata centrala si restaurantul Unglerus.
Pensiunea Unglerus dispune de 2 apartamente a cate 62 mp fiecare, ce se disting in primul rand prin autenticitatea atmosferei medievale, prin tavanele inalte, mobile veche saxona restaurata, paturi, noptiere si veioze din fier forjat, vaze,asternuturi si candelabre in acelasi ton. Ambele apartamente dispun de undormitor dispune de un pat matrimonial mare, o baie si un living room cugeamuri largi, un birou si o canapea din piele. Din living room se merge direct in dormitor unde mai presus de descrierea anterioara turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati: TV, DVD player, Wi-Fi GRATUIT, baie cu dus sau cada. Pensiunea dispune de 7 camere twin(45 mp) si 7 camere matrimoniale(25 mp).
La demisolul primei cladiri este organizata ca o mica receptive si o camera multifunctionala(30 de locuri) cu bucatarie. Pensiunea Unglerus are o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, care poate fi pusa la dispozitia turistilor cu tot echipamentul necesar. Pensiunea este inconjurata de o terasa spatioasa, un loc perfect pentru relaxare unde se pot organiza gratare, focuri de tabara, spectacole medievale in aer liber sau alte tipuri de divertisment.
Pensiunea Unglerus se afla la o distanta de 200m de Restaurantul Medieval Unglerus si de Biserica Fortificata. Restaurantul medieval a fost construit intr-o cladire din secolulal XVII-lea, care face parte din biserica fortificata din Biertan.
Crama este situata la subsolul restaurantului Unglerus. Aici se, organizeaza degustari de vinuri. Turistii sunt invitati sa deguste unele dintre cele mai bune vinuri traditionale de pe Valea Tarnavelor si din alte podgorii romanesti bine cunoscute.
Pensiunea Unglerus, ofera de asemenea o varietate de optiuni pentru petrecerea timpului liber. Pensiunea ofera gratuit diverse jocuri de masa si nu numai dupa cum urmeaza: CHESS, BACKGAMMON, RUMMY,PING PONG, BATMINTON. Contra cost pot fi inchiriate biciclete.
Pensiunea Thomas este situate vis-a-vis de Restaurantul Medieval Unglerus. PensiuneaThomas este o alt casa veche renovata. Arhitectii au muncit din greu pentru a pastra vechiul stil al casei, pstrand pardoseala din lemn masiv, usile din camere si toti peretii interiori. Pentru aceasta pensiune de patru stele ei au impus un concept de stil medieval, mobilier din fier forjat. Curtea ofera spatiu intim pentru evenimente private, gratar, etc,sau loc de joaca pentru copii. Pensiunea Thomas poate gazdui in mod regulat pana la 10 persoane in apartamentele sale de la parter si mansarda.
Inaceasta pensiune exista si camera individuale avand in vedere faptul ca sunt trei camere duble twin si o camera dubla matrimoniala, fiecare avand baie proprie iar cele 2 living-uri si curtea sunt considerate spatii comune.
Pensiunea Thomas pune la dispozitia turistilor doua apartamente cu o suprafata de aproximativ 100mp/apartament. Aceste apartamente sunt impartite dupa cum urmeaza: Apartamentul 1 - la intrare este un living room cu o masa si scaune din fier forjat, o canapea extensibila unde pot dormi pana la 2 copii. Din living room se face accesul spre ambele dormitoare, unul fiind dotat cu un pat matrimonial, celalalt cu doua paturi twin. Apartamentul 2 - la intrare este un living room cu o masa si scaune din fier forjat, o canapea fixa din piele. Din living room se face accesul spre ambele dormitoare cu paturi twin. Ferestrele au vederi catre piata centrala, biserica fortificata si curtea interioara unde este un mic loc de joaca pentru copii si un hambar saxon vechi. Fiecare dormitor are o baie proprie cu cada. Detaliile impozante in stil medieval din Pensiunea Unglerus(mobilier din fier forjat si mobilier saxon) le puteti intalni si aici. Aceste spatii decazare se pot inchiria ca si apartamente sau ca si 4 camere duble
Oaspetii nostri se pot bucura de urmatoarele facilitati: TV,DVD player, Wi-Fi GRATUIT, baie cu dus sau cada.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.