Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIA


Descriere

Pensiunea MARIA este situata la intrarea in statiune pe variantace duce la Popasul Turistic Comanca. Pensiunea este situata in centrulstatiunii.

Descriere camere:
7 camere cu TV si baie proprie si 4 camere cu TV grupate cate doua la aceeasibaie
Descriere facilitati:
Tratamentul se face la Hotel Stogu. Turistii trebuie sa prezinte la hoteldovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) sibilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor socialede sanatate, cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile detratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achitediferenta
Politici:
Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverintade la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentruservicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar,serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fiobligat sa achite diferenta.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Hotelului Stogu


Masa este sub forma de meniu fix ( exista mai multe diete, infunctie de recomandarea medicului specialist) sau sub forma de bonuri valorice(masa a la carte), unde valoarea de masa poate fi suplimentata la cerereaturistilor.
Turistii cazati laPensiunea Izvoare si Pensiunea Maria vor servi masa la restaurantul HoteluluiStogu.
Tratamentul include:consultatie medicala, trei proceduri medicale/zi (mai putin sambata siduminica) si crenoterapie.
Turistii trebuie saprezinte bilet de trimitere si card de sanatate.
Turistii cazati laPensiunea Izvoare sau Pensiunea Maria vor face tratament la Hotelul Stogu.

TVA-ul este inclus inpret. Taxele hoteliere se achita la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.