Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Podul Cetatii


Descriere

Pensiunea Podul Cetatii estesituata la poalele Dacice de la Capalna, pe soseaua DN 67C numita Transalpinasau Drumul Regelui, care pleaca din orasul Sebes, jud. Alba si pana la Novaci,jud. Gorj. Pensiunea este situata la 20 de km de orasul Sebes spre Novaci si la70 km de orasul Sibiu (cel mai apropiat aeroport).

Obiectivul principal pentruturisti este cetatea Dacica de la Capalna, construita in anul 95 I.C si faceparte din circuitul UNESCO. Pe traseul DN 67C Sebes-Novaci sunt amplasate 4lacuri de acumulare: Petresti, Capalna, Tau si Oasa.
Alte obiective din apropierecare merita vizitate sunt:
- CetateaAlba Carolina: 35 km
- CetateaMedievala Calnic: 15 km
- RapaRosie Sebes: 20 km
- PartiileSki Sureanu: 60 km
- ManastireaOasa: 50 km

Pensiunea Podul Cetatii oferaspre cazare:
- 11camere duble;
- 1apartament;
- 3bungalouri.
Toate camerele dispun de urmatoarelefacilitati: TV, internet Wifi gratuit, minifrigider, baie proprie. Pensiuneadispune de piscina in aer liber, teren de sport multifunctional prevazut cunocturna, parc de joaca pentru copii, facilitati pentru gratare, bucatarieseparata, salon pentru servirea mesei si sala de evenimente (team-building-uri,tabere scolare, botezuri, onomastice etc.) si parcare (gratuita, inchisa siprevazuta cu camere de supraveghere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.